Over ons

Petra Vernooij

Ik ben Petra Vernooij, getrouwd en moeder van 2 mooie meiden en 2 stoere jongens.

In 2016 heb ik mijn hart gevolgd en ben ik geswitcht van beroep door de opleiding voor kraamverzorgende te gaan volgen. Dit was de beste beslissing ever! Al heel gauw ben ik als zelfstandig ondernemende kraamverzorgende gaan werken.

Het is iedere keer weer zo ontzettend mooi en bijzonder om van dichtbij de geboorte en eerste week mee te mogen maken en te mogen adviseren en begeleiden.

Ik vind het fijn om mijn gezin goede, professionele zorg te geven maar wel met jullie eigen inbreng. Met veel aandacht en warmte hoop ik jullie persoonlijke zorg te kunnen geven zodat we er samen een fijne en gezellige week van maken. Eventuele oudere kinderen zo goed mogelijk betrekken bij de veranderingen in het gezin, rust brengen en vertrouwen uitstralen vind ik heel belangrijk.

Het is voor mij ook een feestje om voor jullie te mogen zorgen in deze speciale tijd. Ik hoop jullie goed op weg te helpen zodat jullie na de kraamweek vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.

*De muurschildering op de foto is gemaakt door Boesjes Decoratiewerken uit Wijk bij Duurstede.

Puck van Emmerik

Ik ben Puck van Emmerik en ik ben werkzaam in de kraamzorg sinds 1983. Vanaf 1991 tot juni 2001 ben ik thuis geweest om mijn 3 kinderen op te voeden. In juni 2001 ben ik weer als zelfstandige kraamverzorgster aan de slag gegaan, dus inmiddels loop ik al heel wat jaartjes mee.

Mijn liefde voor het vak is begonnen toen mijn oudste zus kraamverzorgster werd, op dat moment was ik 4 jaar oud. Toen dacht ik: dat wil ik later ook worden! En zo geschiedde.

Ik zeg vaak tegen mijn gezinnen dat ik het mooiste vak heb die er bestaat! Elke keer weer het prille begin van een nieuw leven zien en alles wat dat met zich meebrengt, vind ik nog steeds geweldig en geeft mij veel voldoening. Ik zal er altijd naar streven om een geweldig kraambed neer te zetten waarbij het gezin zich gehoord en gezien voelt.

Tevens ben ik sinds 2015 gediplomeerd voedingsdeskundige en heb ik een praktijk aan huis. Mochten er vragen zijn over voeding in de zwangerschap of zwangerschapssupplementen, dan kan ik je daarbij helpen.